Blog

Píšu o kreslení, malování a inspiraci.

Nechápu, jak se to stalo, ale poprvé v životě jsem se zúčastnila soutěže na instagramu a vyhrála! Vylosovala mě aplikace, takže to byla prostě obrovská náhoda. A co jsem vyhrála??

V knihovničkách většiny rodin s dětmi určitě leží nějaká ta knížka Kouzelného čtení od Albi. I u nás doma jsou tyto interaktivní knihy oblíbené... jenže tahle! Tahle je úplně naprosto nej! A tohle není reklama!

Vytvářet tyto ilustrace bylo pro mě nejen zábavné, ale i docela poučné - obrázky půjdou do pohádkové knížky pro děti o životě sladkovodních rybek "Rybky našich vod".

Nové krásné omalovánky jsou na světě. Tato knížka je plná vílích a elfích stvoření, které žijí nepozorovaně v různých místech naší planety a starají se harmonický běh přírodních dějů.

Když používáme omezenou škálu hnědé po celém obrázku, je velmi důležité myslet na dostatečný kontrast. Určíme si oblasti, které jsou na světle a tedy světlejší a oblasti, které budou ve stínu - tam použijeme tmavší tóny a větší přítlak na pastelku.

Nápad na tyto omalovánky vzešel vlastně od mých sledujících - nejdřív mi nasadila brouka do hlavy Coloring Martina, která se v jednom ze svých videí vyjádřila, že by ráda ode mě viděla vánoční omalovánku. Vánočních obrázků už jsem měla hotových spoustu, ale nikdy jsem je doposud nevydala v tištěné podobě. Pak mi napsala jedna paní z mých...

Nové omalovánky pro všechny milovnice (a milovníky) nadýchaných šatů, elegantních klobouků a úzkých pasů. Kvalitní papír, kroužková vazba a především 21 krásných obrázků v jemně stínovaném provedení!